About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Sunday, 7 August 2016

Menyepi bukan buzy tapiii.............................


Assalamualaikum, lama sungguh ana menyepi noh.hehe.Entry 2016 tak update langsung! Bukan buzy sgt pon.Masalah internet ja.hahahaha .....Perkembangan terbaru ana?

.Hai dah lama menyepi mesti ada banyak story ye dak?
Okay2 don’t worry..nanti ana update satu per satu entry.
Macam2 nak cerita kat hampa niii..amboih longhat kedah keluar dah.hahaha.
.
.
Oh terlupa pula. Ana baru perasan follower makin bertambah.
Terima kasih rakan2 blogger sudi follow blog ana yg mcm chipmores ni..kejap ada kejap tiada.hihi..
Inshaa Allah ana akan follow balik blog hampa nahhh...
.
.
..Salam perkenalan buat anda yg baru kenal ana..
Semoga ukhwah kita berpanjangan selamanya!