About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Sunday, 14 June 2015

KONGSI SUAMI ISTERI


Perhhh..tajuk entry.. macam pelik bunyinya! hahaha
kongsi suami isteri ? apa tu??
haishhh..jangan pikir bukan2 ya..x kuasa ahkak nak cerita poligami ka pa..
bukan itu la syg2 semua.....
ini lain ceritanya...

dulu kita hidup membujang..
kongsi ngn kawan2..adik2..pinjam baju ke, kasut ke.hihi
pernah buat tak ?? dulu memang muka tak malu..pinjam kat kawan je..

bila dah kahwin ni boleh kongsi macam2 jgk dengan suami..
kongsi makan...kongsi pakaian, kongsi kasut..macam-macam lahh.

ana n suami, kami suka kongsi baju.
untung la jugak sebab badan saiz sama ja.
kalau baju suami x padan dia bagi kat ana..
tapi bila time lipat baju ana x boleh nak asing ini sapa punya!
sebab satu baju dua orang yang pakai.hehehe
baju kami tak pernah pakai sama macam baju kapel tuu..
kalau nak sedondon pon warna baju ja :)

tapi haritu ana terkejut bila tengok dia pakai seluar ana..
seluar tu dah lama beli tau, tapi ana tak muat sebab terlalu besar.
silap saiz...malas nak tukar dah..simpan ja dalam almari.
satu hari en.suami rajin mengemas almari nampak seluar ni.
terus pakai..dia kata elok jugak dia pakai seluar ni...adoiii..
seluar kesayangan tuhhh walaupun ana tak pakai!
nasib dia pakai tak la nampak seluar ladies sgt kan.hahaha

malas nak edit..biar ori.hahaha

ni lah seluar kesayangan ana tuh...
dia dok syok pakai seluar ni skrg..
ni gambar masa pi zoo taiping..
berpeloh habisss ronda seround dalam zoo..hehe

seronok kan kalau kita boleh kongsi barang ngn en.suami.
korang plak macam mana ???? share apa ?
tapi satu ja kami tak boleh kongsi..iaitu kasut!
saiz kaki tak sama :D



2 comments:

  1. Betul tu share dengan husband kadang2 jadi seronok juga. Mimi tak boleh share seluar tapi boleh share baju dan kasut. Hahaha. Nampak tak jenis perempuan kaki besor ni. But tak sume mimi share. Paling pantang bila dia guna minyak wangi dengan bantal busuk kita. Geramm jek. Hehehe. Takpelah. Yang penting bahagia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..seronok juga boleh share :)
      share minyak wangi..bantal busuk kdg2 dia yg tersilap amik hat kita..hihi

      Delete