About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Wednesday, 24 September 2014

ARABIC HENNA !!


pasti ramai yg keliru antara arabic henna dan indian henna.hehe
Ana memang MINAT sangat2 dengan arabic henna ni tauu!!

ok meh ana bg korang suma cuci mata sikit dengan ARABIC HENNA ni..













haaaah! dah puas tengok ? hehe..mesti rambang mata kan!
perasaan tak dalam semua pic arabic henna ni..
kebanyakan coraknya lebih halus kan ?
lebih kemas...

yang paling ana suka..coraknya tak serabut dan nampak sgt moden!!
ana dah try lukis inai Ala-ala arabic ni..hihi.
tapi ana buat xdelah sepenuh tangan mcm di atas ni..
simple sajooo...

customer dr penang.lukis masa nk raya.huhu

tuan henna pun nak mencuba jugak!hehe


dan lagi.................hahaha..

bagi ana untuk menghasilkan arabic henna ni memerlukan kesabaran yg sgt tinggi..
bukan mudah ye kawan-kawan, kadang2 sampai sakit pinggang ahkak tau duk tunduk!huhu.

ana bole je ikut design yg sebijik sejibon pic arabic henna tu..tp harganya mungkin berbeza dri yang biasa ya!

kalau ada kawan2 tanya nk lukis henna,sila promote ana ya..hahaha.

anda pun nak berhenna jugak ?

sila SMS or Wasap ya!
017-466 3393 (ana)

untuk lihat lebih banyak koleksi anna henna SP..
Instagram : ANNASHAFIZE
klik pakej henna untuk lihat pakej yg di sediakan oleh anna henna sp.

Khas untuk kawasan Sungai Petani,Kedah sahaja!
*Cas transport di kenakan sekiranya ana pergi ke rumah anda ya!
*Jika anda ada design sendiri melalui internet ke.. sila send pic kat whatsapp ana  terlebih dahulu untuk menentukan harga henna.

new update :: buat masa sekarang, ana dah tak pergi ke rumah customer ya! di sebabkan kesihatan kadang kala tak menentu..maklum lah tgh pregnant ni haaaaa.. anda boleh je mesej or call ana utk tau lokasi rumah ana. maaf jika terlambat reply :)

TQ atas kerjasama anda.

No comments:

Post a Comment