About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Saturday, 5 July 2014

SHAWL LABUH MAMPU MILIK!


Harini nak cerita pasal shawl plak.hihi.
bukan apa, ana dah lama cari shawl labuh ala2 Wide Shawl ni..
mujurlah ada seorang kawan ana jual shawl secara online di FB.

Serius ana dah jatoh hati pakai shawl ni!
kaler cantik, kain tak panas, senang bentuk walaupun agak lincin. :)
sapa2 nak beli boleh la contact dia ya!

alamakkk..tak dapat cek nk tunjuk kelabuhan tudung nie.hehe

HARGA ? RM 20 je tau! MURAH sangat!!!!
Harga tu belum include POSTAGE..kalau duk sg,petani boleh amik by hand je.

kalau kat luar bidang besar mcmni mmg susah nak dapat harga RM20.
Paling murah pun dalam RM40 kan ?
tunggu apa lagi..jom terjah FB dia sekarang!!

Facebook : FitriArina dan Eddham Ezuan
material shawl kain 'Chiffon' yg x jarang.
labuh lebih dari bidang 55.




ni lah dia tuan empunya shawl.hehe..comey fitriarina ni.
macam2 kaler boleh pilih, jenis plain saja xdak corak ya :)
nak tengok lagi banyak tgok kat album fb dia.

shawl ni boleh buat macam pakai tudung biasa jugak..
kena jadi kretif sikit la kan..ni customer dia.
pakai mcmni pun boleh..kan ana dah cakap..senang nak bentuk!



"SHARING IS CARING"

No comments:

Post a Comment