About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Thursday, 12 June 2014

CUTI SEKOLAH VS BERHENNA


Assalamualaikum.hai semua..anda sihat ?
ana tak sihat pulak harini, musim orang bersuara rocker skrg ni! hehe
sakit tekak + selsema + suara taknak keluar = LETIH..
nasib baik la masa pergi berhenna tempoh hari ana masih sihat lagi :)

bila datang musim cuti sekolah, ada je aktiviti bersama anak2 kan..
Ada yang balik kampung, pergi bercuti, pergi berkelah,waahh! syok.teringat zaman kecik dulu.
cuti sekolah je tido umah tok kat kampung seminggu! hehehe..
dan tak lupa jugak musim cuti sekolah la orang ramai nak kahwin.
banyak sungguh kenduri kendara ni..sampai tak sempat pun nak pergi semua.
ana cuma dapat pergi kenduri kahwin (7.6.14) rumah mak saudara belah suami je kat kulim,
lepas tu (8.6.14) kenduri sepupu bertunang pulak.

Musim berhenna kembali, ana siap atur jadual lagi nak pergi rumah customer.hihi.
nasib balik lah ambil cuti annual leave 4hari, sambung cuti keja 4hari = 8 hari bercuti.
konon2 dah cuti panjang ni nak bawak si Rayyan Amsyar n adik ana pi Lost World Tambun.
tapi cuaca tak mengizinkan, hujan je..xpalah nanti ibu bawak ye syg!

ramai bakal pengantin yg dah booking henna awai..ana limit 4 or 5 org je sehari.
sesiapa yg boking last minit ana terpaksa tolak atas sebab2 yg tertentu..

NI PAKEJ SINGLE / SIMPLE


PAKEJ CANTIK




ini customer ana dari Guar Cempedak. design tu inspired dari SyraSkin.
ana cuma tiru bunga aje,hihi.. ramai jugak yg pilih design ni :)
Ramai customer ana ni, tp ana letak sikit2 jela dlama blog.hehe.
nak tgok design2 bunga FB ana atau Intagram OK!

kalau ada kawan2 tanya nk lukis henna,sila promote ana ya..hahaha.

anda pun nak berhenna jugak ?

sila SMS or Wasap ya!
017-466 3393 (ana)

untuk lihat lebih banyak koleksi anna henna SP..
Instagram : ANNASHAFIZE
klik pakej henna untuk lihat pakej yg di sediakan oleh anna henna sp.

Khas untuk kawasan Sungai Petani,Kedah sahaja!
*Cas transport di kenakan sekiranya ana pergi ke rumah anda ya!
*Jika anda ada design sendiri melalui internet ke.. sila send pic kat whatsapp ana  terlebih dahulu untuk menentukan harga henna.


PENTING !!!!!!
*sila booking awal, sebab cuti kerja ana tak menentu, ini partime sahaja bukan fulltime ya!
TQ :)

No comments:

Post a Comment