About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Saturday, 31 May 2014

Ber'henna sampai ke penang


assalamualaikum...hai semua.

alhamdulillah..syukur kpd ALLAH swt krn masih memberi kesempatan
dan rezeki untuk ana berhenna pengantin.
walaupun ana buat secara partime, kadang kala menganggu jugak rutin kerja hakiki tu.
iyela..cuti ana pun tak menentu, terpaksa minta tukar cuti dengan kawan2.
mujurlah dapat partner yang sangat memahami kerja partime ana ni. :)
bab tukar cuti memang senang nak ejas..huhu..TQ daniel n along!
sebab tu ana suka berkerja dengan lelaki berbanding perempuan..hehe.
lelaki ni senang nak deal dengan depa..
depa jenis tak berkira satu hal, senang sungguh laa...dan tak banyak gosip! hahahaha.

ehh..berbalik kepada cerita asal..
pada 22 may 2014 yang lalu, ana di jemput melukis henna kat
penang..*ewahh ayat di jemput kononya!
tak lah..Customer ana ni nama dia Nina,
dia booking ana untuk malam berhenna..siap dengan photografer!
tiap2 bulan dia selalu update dengan ana pasal henna. takot ana lupa.hehehe..
thanks nina.

Nina ni tinggal kat penang..
ni kira firstime jugak la pi lukis henna sampai ke penang.
sebab sebelum ni ana buat kot area Sungai petani,kedah ja.
bukan tak nak pergi jauh2 tp faham2 jela..
cuti pun tak menentu, masa perjalanan ke sana lagi..
dah ler tinggal anak kat mak, kesian kat dia bila ana balik lewat.

jika anda pengantin luar dari kawasan sg.petani, nakkan perkhidmatan henna ke rumah.
ana terpaksa pertimbangkan dulu,jika tiada apa2 halangan insyaALLAH boleh sampai ke sana.
tp lebih baik sekiranya anda sendiri yg datang ke sungai petani.kedah.
kita boleh deal kat mana nak jumpa ya?


credit : fb nina

Nina ni sangat suka dengan design bunga-bunga.
ni kira design yg terbaru ana buat..dia orang pertama yg rasmi.huhu.
design ni ana baru dpt idea sehari sebelum pi lukis henna.
tp design yg ana lukis tuu amsyar dah conteng guna maker..Oh anakku!
dia pun nak melukis design jugak..habissss tak boeh tinggal pen marker.
mujurlah nampak lagi design tu..ana bawak design yg di conteng,masing2 gelak je.hahaha.
nak buat macam mana, tak sempat nak lukis balik dah..


credit : Fb nina

tahniah untuk nina dan suami...
selamat pengantin baru, semoga ikatan perkahwinan ini sentiasa
di berkati dan di rahmati oleh allah swt hendakNya.
terima kasih jugak sebab sudi menggunakan perkhidmatan henna
sejak bertunang sampai lah kahwin.

kalau ada kawan2 tanya nk lukis henna,sila promote ana ya..hahaha.

anda pun nak henna jugak ?

sila SMS or Wasap ya!
017-466 3393 (ana)
Instagram : ANNASHAFIZE
klik pakej henna untuk lihat pakej yg di sediakan oleh anna henna sp.


No comments:

Post a Comment