About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Sunday, 20 April 2014

SUKA SUKI : Bila hari cuti....


saja nak cerita pasal hari cuti..............
best kan kalau dapat cuti wekend day..ewahh feeling mcm keja ofis la sangat kan.haha
eh..memang ana keja ofis, tapi bukan ofis hour.
keja 12 hour tauuu! tapi 4 hari kerja 2 hari ana cuti..weeee..lagi best ke ??
setiap kali cuti ana memang jenis tak lekat kat rumah..
dari zaman ank dara lagi....cuti je "wajib" keluar..xkisah la nak gi shoping ke, window shoping ke.
nak lepak2 ke..nak pi rumah kawan ke..
yg penting kena keluarrr !! hehe..tapi sekarang pun keluar tapi jarang la keluar dengan kawan2 nak lepak2 tengok wayang....orang kata..........
"bila dah kahwin suami no 1, kawan-kawan no2 tauu! "

sekarang ni tiap hari cuti mesti ada je keja nak buat..
kadang2 balik rumah mak mertua tidor sana..
kadang2 keluar dengan family tersayang, anak n suami :)
baru2 ni ana ajak suami gi branch beli vitamin.. terdesak punya pasal..
kebetulan pulak ada customer tu call nak vitamin tu cepat..belikan skali untuk dia..
ana pun ada jugak buat stok..tapi stok ana habissss..sebab tu kalot pi branch..
selalu order melalui online je tp ambil masa 3 hari jugak nak sampai depan rumah.
pertama kali ana gi branch tau!hehe...tu pun xtau jalan..adehhh..
nasib baik tanya kakakku bradik shaklee yg duk area penang....
akhirnya..jumpa jugakk!! ni branch SHAKLEE dekat sunway tu..seberangjaya.penang.



 besar jugak la branch ni...best je masuk..orang pun tak ramai..mybe sbb dah petang kot..hehe


selfie ibu n anakku
nasib baik lah budak ni x kacau berjalan jauh..(jauh la sangat kan..haha..sg.petani-seberangjaya ja pon) :P
baju amsyar tu ala2 wakdoyok sikit..haha..kancing sampai atas.
.lepastu bukak balik la..panas kan..eksyen nk tgkp gambar ja,,
time balik tu plan nak pi penang belah pulau tuh, naik feri kaa, tp en,suami tak nak pulakk..
dah lama tak pi belah pulau tau...sedih!..huhuhu
nanti lah pi lagi....26hb april ni ada event shaklee plak :)

keesokkan harinya..haaa kan dah cakap..memang tak lekat kat rumah.hahaha
pi pantai merdeka pulakkkkk..kali ni pi sana best la sebab amsyar dah boleh jalan...
x payah nak dukung dahh..tapi bila berjalan tu jenuh pulak nak kepung..

suami ana memang suka tengok sunset ni :)

bila tengok sunset ni teringat masa zaman kapel dgn en.suami dulu...
dia pernah bawak ana pi pantai bersih sebab nak tgok sunset ni..hehe
en.suami cakap..cantik...suka tgok..suka duk kat pantai..rasa tenang :)



last pic...potret family ku.....heran diri sndiri muka putih melepak camtu. :P
kesian ibu ayah..excited kemain senyummm tapi amsyar buat muka xnak layan..hahaha.
sebenarnya budak ni dah mengantok..sbb tu muka seposen je..siap garu kepala..adoi.lawak!
bila laa kita nak pic yg elok ni..susah betol nak dapat yg betul2 cantik...sampai sekarang belum ada potret family gantung di dinding..uwaaaa!

# bila nak guna monopod ni..nampak la sikit pemandangan blkg tu..haishh..org dah berkurun guna,kita baru nk guna.. :D

itu je nak cerita..hehe..ok bai..

✿  ✿  ✿  ✿  ✿  ✿  ✿  ✿  ✿  ✿  ✿  

JOM BELI SHAKLEE DARI ANA....................


Apa yang menarik jika beli dari Ana?
✔ Percuma panduan makan vitamin 
✔ Konsultasi berterusan
✔ Jaminan pulangan wang jika vitamin yang di pos tidak sampai kepada anda.


UNTUK INFO LANJUT SILA HUBUNGI SAYA !


jika anda nak beli produk SHAKLEE atau nak COD area SUNGAI PETANI atau kawasan yang berdekatan dengannya, boleh hubungi Ana untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini dengan cara pembelian secara online. Ana akan pos ke alamat anda =)

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 

No comments:

Post a Comment