About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Monday, 7 April 2014

Dear Customer Anna Henna Sp


assalamualaikum..
rasa macam tak berapa besh la harini. hmm..rasa moody.
mungkin sebab dapat customer yang cerewet kot ?huhu
sabar jela...nak buat macam mana..
klu seratus orang hubungi kita, seratus orang jgk la perangai berbeza2 kan..

sepanjang ana buat henna ni..rasanya belum lagi bertemu customer yang betol2 cerewet!
tapi sekarang ni baru terjumpa customer cerewet.
kalau ikutkan hati rasa mcm x nak layan je, lantak la kat dia, tp dalam masa yg sama kesiannn pulak kan..huhu.
hati orang perempuan ni..mcm ni lah..

bagi ana,bila nk berurusan dgn org jangan la anda jadi seorang yang cerewet sangat OK!
ana sendiri faham anda pun sibuk dengan hal2 kat rumah sebab nak kenduri kan..
tp awak kena la pandai bahagi masa, awak nk datang buat henna pukul berapa semua..
set date n time dengan ana siap2 senang..
kalaulah time tu ana buzy, ana akan cakap time bila ana free.
tapi bila dah cakap time tu ana free, anda pulak cakap anda tak boleh..
ana nak buat macam mana lagi ???????? kita kena bertolak ansur la..
ana buat henna bukanlah fulltime.tapi ana buat secara partime, kedai pun xdak..hanya buat kat rumah saja.

kadang2 anda booking last minit, kebetulan kena hari ana kerja.
mmg tak sempat dah nak ubah cuti atau shift kerja.
susah sangat sbb ana balik kerja pkoi 10 malam.
kalau anda tinggal dekat rumah xpelah, kalau jauhh ????
sebab tu lah ana mintak kerjasama anda, boking awal kalau boleh.
senang ana nak bincang, nak tukar cuti kerja ke hapa..
bagi yg luar dri sg.petani,kedah ana dah set tempat yg senang nak cari..
tapi kalau diri sendiri yg banyak bg alasan, pleaseeee jangan paksa ana..ok..
ana ada anak kecik..harap sgt anda semua boleh faham ana..

selama ana buat henna ni. alhamdulillah, ramai yg puji puas hati, cantikk katanya..
yang paling penting depa kata 'MURAHHHH' hahaha..

PERHATIAN !
kalau nak booking henna, sila set date dan time dengan ana dlu ye syg2..
bila dah booking, dekat2 dengan tarikh tu sila ingatkan ana lagi, takot terlupa.hihi.
tak perlu bayar deposit pun tau !!..

ini lah hasil ANNA HENNA SP :)







skrg ni ramai pulak yg suka design ni..katanya dah boring dengan design bunga.hehe






TQ kepada kakak senior zaman sekolah dulu yg amik perkhidmatan henna dari ana.
alhamdulillah dia sgt berpuas hati ! :)



Nak boking HENNA ??

Kalau anda nakkan PERKHIDMATAN ANNA HENNA SP, anda boleh hubungi Ana ya!
untuk tengok koleksi ANNA HENNA SP, anda boleh add di FB ana.
atau follot instagram AnnaShafize

HARGA ? yg pasti HARGA ana serendah RM5 Sebelah tangan.
dan HARGA FULL PAKEJ paling mahal RM100 SAHAJA!! 
Jom booking tarikh anda sebelum ianya FULL!!
BOOKING TARIKH tanpa BAYARAN!!

please Contact 017-466 3393 (ana)
(SMS / Whatsapp)

Khas untuk kawasan Sungai Petani,Kedah sahaja!
*Cas transport di kenakan sekiranya ana pergi ke rumah anda ya!
*Jika anda ada design sendiri melalui internet ke.. sila send pic kat whatsapp ana  terlebih dahulu untuk menentukan harga henna.
*Luar kawasan dri sg.petani, seperti alor setar or penang, anda boleh juga booking henna tp anda kena datang sg,petani la.hihi

PENTING !!!!!!
*sila booking awal, sebab cuti kerja ana tak menentu, ini partime sahaja bukan fulltime ya!
TQ :)

No comments:

Post a Comment