About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Wednesday, 6 November 2013

PAKEJ ANNA HENNA SP



Assalamualaikum..
hai peminat henna :)
kepada bakal2 pengantin, kepada yg tengah servey inai sekarang ni..
mesti tertanya-tanya HARGA anna henna SP kan ?
OK..ana jawab dalam blog ni..
harga untuk sebelah tangan RM5-RM10 Sahaja (utk suka2,)
mengikut corak yg di pilih oleh anda. (corak ana dah sediakan dalam 1 file )
utk pengantin harga henna utk full pakej hanya RM 100 sahaja!.

Murah ke mahal ??

nak tahu...servey HARGA henna kt org lain dulu ye pastu baru bandingkan HARGA ana.hehe..
Entry kali ni. ana nak terangkan PAKEJ ANNA HENNA SP.


PAKEJ SINGLE :-
  • sesuai untuk orang suka-suka nak pakai henna or suka yg jenis simple2 sajo.
  • corak simple atas tangan sahaja ya!




PAKEJ SERI:
  • Sesuai untuk bakal pengantin. bertunang pun boleh.
  • Corak simple atas tangan serta jari jemari sahaja :)




PAKEJ COMEL :-
  • Sesuai untuk bakal pengantin.
  • corak simple / special atas tangan, jari jemari serta keliling kaki or atas kaki.








PAKEJ CANTIK :- (pic belum ada.hehehe)
  • Harga pakej ni RM 100, full pakej.
  • Khas untuk pengantin jugak!
  • corak special atas tangan, jari jemari, tapak tangan atas kaki, keliling kaki, full cap jari tangan dan kaki. (tak payah pikir nak pakai inai apa dah..siap semua! )
  • Full cap jari tgn n kaki ana guna inai lukis bukan guna inai daun ok. *harap maklum*



*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *



Kalau anda nakkan PERKHIDMATAN ANNA HENNA SP, anda boleh hubungi Ana ya!
untuk tengok koleksi ANNA HENNA SP, anda boleh add di FB ana.
HARGA ? yg pasti HARGA ana serendah RM5 Sebelah tangan (khas utk suka-suka).
dan HARGA PAKEJ paling mahal RM100 SAHAJA!! 
Jom booking tarikh anda sebelum ianya FULL!!
BOOKING TARIKH tanpa BAYARAN!!

* cas pengangkutan di kenakan sekiranya ana pegi ke rumah anda.

please Contact 017-466 3393 (ana)
(SMS / Whatsapp)
Khas untuk kawasan Sungai Petani,Kedah sahaja!

No comments:

Post a Comment