About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Tuesday, 26 November 2013

MommyCha 1st giveaway


assalam..saje gatal-gatal tangan nk join jugak giveaway from mommycha.
kita pun 1st timejoin,..hehehehe
kalau kawan-kawan nk join boleh jee!
klik SINI ...jom join ramai-ramai sebelum 01 DEC 2013 :)

mommy&baby moments.
G.I.V.E.A.W.A.Y

Hello korang.
Mommycha dengan rasa sukacite nak buat 1st ever giveaway yang mudah.
Hadiah vavavava sangat amazingly SUPERB!


Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.

Hadiah akan diberi kepada winners 1st - 6th place :)
Senang dan mudah kan?
Tunggu apelagi, Senah?
Jom join laju-laju.
Hahahahaha.
Eh. Kalo tak paham tanye nanti aku jawab eh.
:)

*  *  *  *  *   *  *  *

GAMBAR YANG DI PERTARUHKAN :D 



satu-satunya gambar bg ana moment yg sgt indah! 
Beriadah petang bersama anakku Muhammad Rayyan Amsyar.
masa ni ana baru je balik kerja (masih pakai baju kerja tuuu,hihi)
perkara pertama setiap kali ana balik kerja, mesti cari anak dulu..
kerinduan tu tetap ada walaupun hari-hari kita tengok dia.
LETIH ?? Nooo..bila kita letih, pandang muka anak..konfem letih tu akan hilang kan? :')
seronok bila dapat luangkan masa bersama anak..itu lah hal yg terindah bg ana.
dapat mengeratkan lagi kasih sayang antara kami berdua.

Nama Ibu : Nurul Fahana (ana)
Nama anak : Muhammad Rayyan Amsyar

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *

ehemm..kalau ada rezeki menang, alhamdulillah, kalau x menang tak mengapa. adat pertandingan.huhu :D

TQ for mommycha..



3 comments:

  1. hi ana :)
    comey sunggoh amsyar tu :)
    aduhaii pic ni sgt momen kan.
    betul ckp ana kalau penat bila blk umah & tgk anak terus ilang penat.
    mommycha doakan kalau ade rezki insyallah ana boleh menang.
    eiii geram tgtk budak naik beskal tu.
    nomeyyy!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi mommy cha.. :)
      ana bwk ank meronda naik beskal je..ibunye pon leh exercise skali.hehe
      naik motor kang...susah dia xreti duduk diam.

      Delete