About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Thursday, 12 September 2013

About ME ??



Assalamualaikum dan salam sejahtera buat kawan-kawan..
Terima kasih sebab sudi baca blog ana..
selamat berkenalan kepada kawan-kawan yang belum kenai Puan empunya blog yang tak seberapa ni :)
Panggil saja Ana, nama penuh dalam IC : Nurul Fahana binti Saifol Baharen,
Berasal dari Sungai petani Kedah. seorang Isteri kepada En.suami Shafize, dan seorang ibu kepada Muhammad Rayyan Amsyar.
Seorang isteri yang bekerja, dan suka je nak buat kerja partime,hehe..syok2 ja!
seorang yang peramah, cepat mesra dengan orang, happy go lucky! suka dengan DIY..
suka mencuba sesuatu yang baru dan mencabar diri sendiri!hehe

ha..nak tempek gambar sekeping..
kalau terjumpa kat mana-mana, please say hi hi ok!!
xpun lebih sopan..Assalamualaikum Ana!!! hehehe

pic terbaru :)

Dulu asalnya blog ni konon-konon nak catat pengalaman bride to be :)
sebab ana ada banyak sangat idea, dan suka pada DIY,
tapi di sebabkan kemalasan yang terlampau dan terlalu sibuk dengan persiapan..
sampai terlupa dah nk update blog.hehe *maaf ye :)
Tak pa, sampai masanya nanti ana share la apa yang best dan ampa suma boleh buat!
Yang penting boleh jimat KOS! :P

Emm..sekarang ni ada dah masa nak update blog.
kat dalam blog ni carca merba sikit lah!
selain berbisnes partime SHAKLEE, ana juga bercerita dan kongsi hal2 lain jugak.
kalau ada ilmu yang berguna untuk orang, tak salah kan kita SHARE ??
dan ana jugak ada share RESEPI yang simple2 dan mudah orang nak buat..huhu
Owh..terlupa pulak pasal HENNA. ana ambil tempahan untuk lukis inai pengantin!
Sapa-sapa nak lukis inai boleh la contact ana, khas untuk area Sungai Petani ja nah!
kalau nak booking tarikh lukis inai, sila booking awai-awai ya!
sebab ana keja, melukis inai ni bukanlah fulltime..hanya partime saja :)

Ok, berbalik cerita pasal shaklee..
ana suka dan jatuh cinta dengan shaklee!
SHAKLEE super duper BESSSTTT tau!!
kenapa orang lain tak jatuh cinta lagik ??
mungkin sebab belum kenal kan? tak ape..kalau tak kenal shaklee.
baca je blog ana ni, insyaaAllah bila dah kenal shaklee pastu mesti anda akan rasa nak 'cuba' shaklee..
bila dah 'cuba', mesti anda akan rasai kehebatan vitamin ni, itulah orang cakap "tak kenal maka tak cinta"
ramai orang fikir SHAKLEE ni macam ubat! itu salah..SHAKLEE ianya sejenis vitamin 100% semulajadi.
Di jamin halal dan selamat untuk di amalkan.
yela..badan kita ni mana cukup vitamin kalau nak makan semua benda dalam 1 masa..
di sebabkan pemakanan kita yang kurang seimbang juga mempengaruhi kurangnya vitamin dalam badan.
tapi tak di nafikan, ramai yang cakap HARGA SHAKLEE mahal ??
bagi ana,tidak lah semahal mana jika di bandingkan dengan kehebatannya tak ternilai dengan wang tau!
sangat berbaloi kalau beli. kalau anda nakkan harga AHLI boleh je hubungi ana ya!
kalau anda ada masalah kekangan wang, kekurangan bajet, insyaaAllah anda akan cuba untuk anda dapatkan vitamin yang hebat ini.

anda boleh klik link di bawah untuk mengetahui lebih lanjut tentang SHAKLEE :-

1 . Kenapa kita perlukan vitamin ?
2.  Jom kenali SHAKLEE :)
3.  set-set SHAKLEE tawarkan
4.  Harga Vitamin Shaklee

dan banyak lagi tentang shaklee. anda boleh je terokai blog ana ni..huhu.
macam Astro! macam-macam ada...

ok la setakat ni je nak cerita tentang about me!
dah habis topik..HAHA..k bye.
Assalamualaikum ya!




* semoga anak ibu menjadi anak yang soleh,bijak cerdik, bertanggungjawab, dan seorang
yang berguna pada msyarakat, bangsa dan Negara!* ammboihh..panjang benor harapan ibunye..haha
 
MUHAMMAD RAYYAN AMSYAR BIN SHAFIZE
 


No comments:

Post a Comment