About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Saturday, 17 August 2013

ANNA HENNA SP,KEDAH




IKLAN DI TIMELINE FACEBOOK ANA :)

assalamualaikum dan salam sejahtera !!
rasa lama pulak tak membebel..eh ?
sebelum ni post bab SHAKLEE je..tak membebel pon kan? hahakk..

selain dari berniaga, ana suka sangat melukis!
yes!! melukis adalah satu hobi yang wajib ana masa zaman sekolah dulu.
kemahiran melukis ni mungkin turun dari mak ana..
dia pun kreatif jugak!
masa zaman sekolah, bab nak melukis poster, ana memang wajib masuk pertandingan..haha *pulun!
Kadang2 ada jugak kawan2 upah suruh lukiskan sesuatu untuk depa..*dapat duit ok!
tapi bila teringat balik.....
yang ana perasan lah. ana banyak sijil melukis poster dari sijil or trofi2 kokurikulum ke hapa..hahaha
bab nak lari2 memang tak suka !!! *walaupun badan kurus, tapi tak larat nak lari pon! :P
*lupakan pasal cerita melukis ni..terlajak cerita pulak.

sekarang ana dah mula buat perkhidmatan melukis HENNA untuk bakal pengantin.
Ramai tanya ana, ana pergi kursus ke belajar melukis henna nie?
jawapannya tidak! ana cuma mencari idea dan contoh2 yang menarik dan simple je kat google.

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
ANDA BAKAL PENGANTIN ?
masih tercari2 servis melukis henna ?
meh contact ana.. serius ramai yg berpuas hati!*Alhamdulillah :)
  • khas untuk area Sungai Petani, kedah sahaja! jika anda berada di luar kawasan ini, insyaALLAH akan di pertimbangkan jika tiada apa-apa halangan.
  • Cas pengangkutan akan di kenakan sekiranya Ana pergi ke rumah anda.
  • Pemakaian inai pengantin haruslah di buat awal sehari sebelum majlis.
  • sila maklumkan kepada saya terlebih dahulu, jika ada saudara mara yang berminat untuk berinai sama.
  • Harga kemungkinan berubah jika ada penambahan corak yang di minta.
  • sila buat tempahan awal, kerana waktu kerja dan cuti ana tidak menentu,ini kerja partime sahaja bukan fulltime.


ini design HENNA yang ana pernah lukis :)








 bab design, ana dah sediakan satu file design khas untuk customer ANNA HENNA SP.
Anda di beri pilihan, jika anda mempunyai design yg lain, insyALLAH ana akan cuba hasilkan design sepertimana yang anda mahu.


HARGA ??? !!
Yang pasti..harga Ana lah yang paling murah sekali !!hehe
nak tahu pasal harga, sila mesej ana.
harga tak penting untuk ana, biar orang kata murah,
 yang penting adalah kualiti dan kekemasan henna yang di hasilkan!
Bila anda suka dengan hasi henna ana, cukup buat ana rasa puas hati..*ewahhh!haha.

NAMA, PAKEJ INAI, TEMPAT TINGGAL
ke 017-4663393 (ana)
PAKEJ INAI :-
  • SINGLE ( lukisan corak atas tangan/ simple sahaja)
  • SERI ( lukisan corak atas tangan dan jari jemari)
  • COMEL ( lukisan corak atas tangan, jari jemari, atas kaki or keliling kaki)
  • CANTIK ( lukisan corak special atas tangan,tapak tangan, jari jemari, atas kaki, keliling kaki dan full cap jari tangan dan kaki)-khas untuk pengantin.

jika ada sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi ana di talian  call/sms/ whatsapp 017-4663393, atau add ana di facebook SINI -> Anna Shafize untuk lihat koleksi Anna Henna SP dengan lebih banyak lagi!! Boleh follow kat istagram AnnaShafize jugak ya!


Terima kasih :)




No comments:

Post a Comment