About Me

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Nurul Fahana [sg.petani,Kedah] in LOVE Mr.Husband : Shafize and Our sOn : Rayyan Amsyar & Rayyis Ammar

DOAKU HARI INI

Ya allah, berikan lah kami rezeki yang luas, yang halal lagi baik, tanpa memberatkan kami, jika rezeki kami berada di langit, maka turunkan lah, jika berada di bumi,maka keluarkan lah, jika jauh,maka dekatkan lah,jika dekat,maka mudahkan lah, jika sedikit maka banyakkan lah, jika banyak maka berkati lah, perkenankan lah doa hambamu ini..aminnn!!

~ Chenta ~

~ Chenta ~
sweet family

~ Our SON ~

~ Our SON ~
cinta hati kami sepanjang hayat :)

Monday, 29 July 2013

kenapa tajuk blog : Hanya Kasih cinta ??



hai kawan2...Kalau masuk blog sini, ana kira kawan la k :P
haaa..mesti heran kenapa lah ana letak nama blog ni..HANYA KASIH CINTA (ehh..perlu ke heran?hihihi)
mesti la bersebab, 'Hanya kerana KASIH orang boleh jatuh CINTA !!"
Hehehe..hebat tak????
amboi..kemain kooo....nak kasih cinta la sangat kenn...
tak dak lahh..bukan makna yang bukan2 ye....
ana letak nama ni..ana suka..(saya suka..saya suka! -memey upin ipin )
Kerana ana kasih pd anda..ana nak sharing macam2 kat sini..sharing is caring!!
supaya anda boleh jatuh cinta pd ana...ehhhh..bukan cintan cintun la ye!
Cinta pd produk yang ana duk promot ni arr!! huhuhu
Ana dah jatuh cinta pada SHAKLEE..

lepas ni ana nak cuba set Kecantikan pulakk...
Maklum la..bila dah jadi ibu, muka sendiri pun tak sempat nak jaga..
asyik jaga anak dan suami aje kan..huhu..
muka dah makin naik jerawat,*mungkin hormon masih tak stabil lagi.
muka pon dah nampak kusam sikit... :(
nak try set kurus mana bole..sebab dah kurung sangat dah ni!! :D
pastu nak cuba mealshakes pulak..untuk naikkan berat badan..
sedihh wehhhh...kalau jumpa kengkawan lama cakap ana makin kurus!!
berat sekarang 43kg je...huhu..maintain dari zaman sekolah..susah sangat nak naik..

kalau sesape ada masalah berat macam ana ni..BMI kurang berat la kan..
jom la kita cuba Mealshakes..ramai orang cakap mealshakes sedap tauu!!!
wahhh..tak sabar nak cuba..sebab sebelum ni ana makan ESP+Alfafa..
ESP ni bagus jugak untuk sistem penghadaman..
kalau sesape ada masalah sembelit..memang elok minum ESP ni..
ana dulu time pantang..memang takot ar kena sembelit! dah seriau kat luka tuhhh..
aihhhh....naseb baik minum ESP.alhamdulillah...selama berpantang sampai la sekarang memang xda masalah sembelit. Hari-hari membuang, baru la sihat kan!!

kalau anda nak dapatkan set Shaklee..boleh la hubungi ana di talian 017-4663393,
kalau rasa segan nak bercakap anda boleh add ana di facebook jugak!
kalua rasa malu ??? ha..email je di nurulfahanasb@gmail.com.
jangan malu jangan segan..mau hidup sihat, mesti la kena berusaha...kan?
ana seorang yang peramah sangat.. sape2 pun ana boleh jadi macam kawan kenal 10 tahun!haha

macam set shaklee tawarkan, bukan sahaja untuk wanita berpantang dan menyusu, malah untuk kecantikan dalaman dan luaran jugak! dan banyak lagi...............................



Apa yang menarik jika beli dari Ana?
✔ Percuma panduan makan vitamin 
✔ Konsultasi berterusan
✔ Jaminan pulangan wang jika vitamin yang di pos tidak sampai kepada anda.




 JADI APA TUNGGU LAGI ?? JOM BERUBAH UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH SIHAT DARI LUAR DAN DALAMAN :)


No comments:

Post a Comment